Digital Marketing

Digitale marketing is meer dan een mooie website en een facebookpagina!

Een goede digitale marketingstrategie combineert al uw marketingdoelen in één gemeenschappelijke aanpak. Deze strategie wordt op haar beurt gebruikt om de doelen van uw organisatie te behalen.

STRAREX is ervan overtuigd dat iedere succesvolle digitale marketingstrategie afgestemd is op de relevante doelgroepen. De juiste strategie voor de juiste groepen.


Sociale Media marketing

Onze ervaren sociale media experten werken samen met u het juiste sociale media plan uit. Wij ondersteunen u graag van idee tot implementatie en zorgen er samen met u voor dat de vooropgestelde doelen behaald worden met meetbare resultaten.


GooglE - SEO/SEA

Wij helpen u bij het hoger ranken in Google. Zowel de optimalisatie van uw website als de uitwerking en implementatie van een google adwords behoren tot onze expertises.


Email marketing

Verhoog de frequentie waarmee uw huidige klanten reeds kopen met een professionele emailmarketingstrategie. Wij hebben de nodige tools en kennis om samen met u uw klantentrouw te verhogen en zo op een meetbare manier uw doelen te bereiken.


KMO Portefeuille Logo STRAREX.jpg

Als start-up of KMO kan u voor een investering in onze diensten tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille.