Uw marketingstrategie voor duurzame groei

STRAREX is een full-service strategisch marketing agency. Samen met u gaan wij op zoek naar de ideale marketingstrategie voor uw organisatie. Dit met het oog op duurzame groei en betrouwbaarheid. Niet zomaar een mooie website of folder, maar strategische marketing die meetbaar is en werkt.

STRAREX ondersteunt u bij het verzamelen van data, de uitwerking van een unieke strategie en de daarbij horende selectie en implementatie van de meest optimale tactieken. Door gebruik te maken van eenvoudige in-house ontwikkelde tools en strategische analyses werken we samen naar uw succes. No-nonsense, no-compromise.

Marketingstrategie

De juiste strategie zorgt voor de gewenste resultaten. Maar wat is de juiste strategie? Op basis van eigen verzamelde – of aangeleverde data creëren wij samen met u de meest optimale strategie voor uw organisatie.

Durf terug te gaan naar waar het allemaal begon: uw missie en visie. Op basis van uw waarden en doelen kijken wij samen met u welke markten het meest relevant zijn en welke strategieën tot de beste resultaten zullen leiden. De kennis en ervaring van STRAREX staat garant voor precisie en doelgerichtheid.

Marktonderzoek

Organisatieonderzoek

Hoe ziet uw organisatie eruit? Waar ligt uw toegevoegde waarde? Welk marketingproces biedt u aan? Wij zorgen voor duidelijkheid.

Concurrentieanalyse

Weet u wie uw concurrenten zijn en wat ze juist doen? STRAREX zoekt het voor u uit. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de spelers binnen uw markt.

Klantenonderzoek

Vergeet uw belangrijkste aspect niet: uw klanten! Wie zijn ze? Waar zijn ze naar op zoek? Waarom kiezen ze voor u in plaats van uw concurrent? Aan de hand van kwalitatieve en kwantitatieve tools gaan wij op zoek naar de juiste antwoorden.

Marktbevragingen

Bent u (nog) niet actief in een bepaalde markt, maar wenst u dat wel te zijn? Een sprong in het diepe kans soms erg gevaarlijk zijn. Daarom analyseren wij eerst een bepaalde markt zodat u steeds met uw voeten op de grond terecht komt.

Groeipakket

Een moderne organisatie leeft en gaat vooruit met de tijd. Ons groeipakket zorgt ervoor dat uw organisatie op een veilige en gestructureerde manier kan ontwikkelen.

Ons groeipakket neemt uw volledige organisatie onder de loep: van het onderzoeken van uw markt(en) tot het uitwerken van een marketingstrategie en de tactische begeleiding. STRAREX is uw partner doorheen heel uw traject.


Als start-up of KMO kan u voor een investering in onze diensten tot 40% beroep doen op de KMO-portefeuille.