strategie

Bij STRAREX word je opgeleid tot een echte marketeer

Herlinde: Stage als marketeer bij STRAREX

“Ik werd als student bij STRAREX echt gezien als een meerwaarde. I was part of the team. Hier word je gekneed tot een echte marketeer en kan je van alles wat proeven.”

Herlinde, 22j (Banaba International Business Management, UCLL)

In het kader van mijn Banaba-opleiding in International business management aan de UCLL hogeschool deed ik stage bij STRAREX. Aangezien het een erg brede opleiding is, had ik een waaier aan keuzemogelijkheden. Eén ding wist ik zeker: ik wou later verder gaan in marketing.

Daarom koos ik bewust voor STRAREX. Het bedrijf sprong meteen uit. Nadat ik mijn sollicitatie had ingediend werd ik gecontacteerd voor een skypegesprek. Voor mij was de keuze snel gemaakt. It was a match made in heaven. Ik mocht mijn stage starten bij STRAREX als junior marketing consultant.

Ik ben aan boord gestapt bij het uitwerken van een event marketing strategie. Maar ik kon veel meer doen dan alleen werken aan dit project. Zo kreeg ik de kans om mee te werken aan verschillende projecten voor verschillende klanten en resultaten. Mijn werk werd ook effectief getoond aan de klanten en geïmplementeerd. Hier word je echt uitgedaagd.

Van het maken van een concurrentieanalyse naar het effectief uitzenden van de uitnodiging voor het event. Helemaal top als je je copywriting skills wilt bijsturen. STRAREX zorgde ervoor dat ik enorm groeide in mijn analytische inzichten. Ik leerde werken met Google analytics, Google Ads, Facebook business manager. Tools die je als digital marketeer vast wel bekend in de oren klinken.

Strategieën en campagnes bedenken zijn hier dagelijkse kost. Samen met het volledig team brainstormen over de volgende killer campaign. Een grote uitdaging voor iemand die niet uit een marketing achtergrond komt. Maar STRAREX staat klaar om je hierbij te helpen. Zo kreeg ik op regelmatige basis persoonlijke 1 to 1’s en hadden we dagelijks een team Huddle zodat iedereen op de hoogte was van de verschillende projecten.

Wat mij altijd bij zal blijven, is de visie van STRAREX. No-nonsense, go the extra mile. Ze geven enorm veel om zowel hun klanten als hun werknemers. Ze begeleiden hun klanten van A-Z met hun drie luiken Strategy, Digital and Creative.

Je zal nu waarschijnlijk heel nieuwsgierig geworden zijn naar wat STRAREX nog allemaal in zijn mars heeft. Of misschien toch liever een stage bij STRAREX? Zeker niet twijfelen, vraag je stage nu maar gewoon aan. Er staat je een super leerrijke periode te wachten in een tof jong gedreven team.

Een stage bij STRAREX?


terug naar het overzicht